Colectorul de Proximitate

raspunsul organic la 2 probleme: colectare deseuri si locuri de munca

ADU

Asociatia pentru Dezvoltare Urbana (ADU) a pornit la drum din dorinta de a cauta rezolvare la unele probleme de care ne lovim zilnic ca romani. In acest sens, ADU s-a infiintat pentru a cauta solutii si a dezvolta proiecte de responsabilizare sociala, siguranta rutiera, educatie, turism, colectare selectiva.

Dorim ca aceste proiecte sociale sa le derulam tinand cont de principii de etica si transparenta si o utilizare rationala a resurselor prin educarea oamenilor si implicarea activa a partenerilor vizati in aceste proiecte. Sa ne indeplinim misiunea cat mai bine si pe principii de dezvoltare durabila este o prioritate si o provocare, dar si o necesitate pentru noi atat ca cetateni ai acestei tari cat si ca locuitori ai acestei planete.

Fiecare gest de susţinere pe care îl primim este binevenit şi extrem de important pentru noi şi mai ales pentru cei pe care îi sprijinim.

btn_donatecc_lg

Daca doresti sa ne sustii Financiar poti Redirectiona 2% din impozitul pe venit, ceea ce nu este o donatie, ci o suma deja platita statului, pe care poti realoca prin completarea datelor din formularul 230 cu: Asociatia pentru Dezvoltare Urbana, CUI 25066833, BCR cont RO42RNCB0072135032030001

Daca doresti sa te alaturi echipei noastre de voluntari si sa participi la realizarea proiectelor noastre, contacteaza-ne si trimite mail la: screen-capture-4
Te asteptam alaturi de noi si iti multumim anticipat!

 

Contacte Asociatia pentru Dezvoltare Urbana:

Dan Patzelt – Presedinte

Tel: 0722.594.485

 

Runa Zaharia-Irimescu – PR and Project Manager

Tel: 0749.204.221

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *